واردات قهوه به ایران چطور ممکنه ؟

به طور تقریبی ۶۰ درصد قهوه عربیکا و ۴۰ درصد قهوه روبوستا به جهان صادر می‌شود. علاوه بر نوع، قهوه از نظر کشور ساخت نیز دارای طعم و مزه متفاوتی است. همان‌طور که گفته شد، قهوه ترک از محبوبیت بیشتری نسبت به دیگر قهوه‌ها برخوردار است. این قهوه از گذشته‌ها هم به ایران و هم به سراسر خاورمیانه صادر می‌شده است. قهوه ترک همچنین از هند و امارات نیز صادر می‌شود؛ اما هیچ کدام از آن‌ها به کیفیت قهوه ترک نیستند.

واردات قهوه به ایران علاوه بر کشورهای ذکر شده از امارات (بیش از ۶۶۶ هزار تن)، ایتالیا، ترکیه، اندونزی (بیش از ۳۰۰ هزار تن) نیز انجام می‌شود.

نکته قابل ذکر دیگر آن است که قهوه جزو ۱۰ محصولی است که آمار واردات بالایی دارد، همین امر واردات قهوه را تبدیل به تجارتی پرسود کرده است.

قهوه امریکنو 

محبوب‌ترین نوشیدنی جهان یعنی قهوه تنها در 70 کشور جهان کشت و برداشت می‌شود. واردات قهوه از 5 کشور برزیل، ویتنام، کلمبیا، اندونزی و اتیوپی به دیگر کشورهای جهان بالاترین میزان را دارد. به طور کلی واردات قهوه به ایران شامل قهوه برزیلی و قهوه ترک می‌شود. تجارت قهوه برای واردکنندگان مستلزم داشتن دانش از روند واردات این نوشیدنی است و همزمان اگر با دانش و تخصص لازم انجام شود با سود بالایی نیز همراه است.

واردات قهوه به ایران علاوه بر کشورهای ذکر شده از امارات (بیش از ۶۶۶ هزار تن)، ایتالیا، ترکیه، اندونزی (بیش از ۳۰۰ هزار تن) نیز انجام می‌شود. نکته قابل ذکر دیگر آن است که قهوه جزو ۱۰ محصولی است که آمار واردات بالایی دارد، همین امر واردات قهوه را تبدیل به تجارتی پرسود کرده است.

واردات قهوه از برزیل دانلود مجموعه ۲۸۳ آیکون پرچم کشور ها و قومیت های مختلف 

برزیل یک سوم کل قهوه جهان را تولید می‌کند و واردات قهوه از برزیل شامل هر دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا است. کارشناسان معتقدند که قهوه برزیلی طعم متمایزی دارد که همین موضوع، آن را به بزرگ‌ترین صادر کننده قهوه در جهان تبدیل کرده است. اسیدیته پایین، طعم شیرین و وجود نت‌های کاراملی و شکلاتی در آن باعث محبوبیت قهوه برزیل شده است.

واردات قهوه از ویتنام دانلود مجموعه ۲۸۳ آیکون پرچم کشور ها و قومیت های مختلف

ویتنام دومین تولید کننده بزرگ قهوه در جهان است و بعد از برنج، واردات قهوه از ویتنام رتبه دوم کالاهای صادراتی ویتنام را دارد. بیش‌ترین قهوه تولیدی در ویتنام از نوع روبوستا است که به دلیل کافئین بالا و طعم تلخ آن شناخته می‌شود. بالاترین حجم صادرات دانه‌های قهوه از ویتنام به شکل قهوه خام است. اما به طور کلی، قهوه‌های ویتنامی به رُست تیره معروف هستند.

واردات قهوه از دبی دانلود مجموعه ۲۸۳ آیکون پرچم کشور ها و قومیت های مختلف

قهوه یکی از کالاهای بسیار محبوب در بین بازرگانان است، زیرا بازار فروش بسیار خوبی دارد. واردات قهوه از دبی نیز سودآوری بالایی دارد؛ زیرا امارات نزدیک‌ترین کشور صادرکننده قهوه به ایران است و در نتیجه هزینه‌های حمل و نقل کمتری برای واردات قهوه از این کشور نیاز است. البته لازم به ذکر است تعرفه واردات قهوه به طور کلی باتوجه به خرده یا عمده بودن آن متفاوت است.

واردات قهوه از کلمبیا دانلود مجموعه ۲۸۳ آیکون پرچم کشور ها و قومیت های مختلف

مزارع پرورش قهوه در کلمبیا کوچک هستند. به همین دلیل کشاورزان زمان کافی برای برداشت آن‌ها با دست دارند و همین موضوع باعث افزایش کیفیت دانه‌های قهوه تولیدی این کشور می‌شود. بیش‌تر قهوه کشت شده در کلمبیا از نوع عربیکا است که طعم عالی دارد. دانه‌های عربیکای کلمبیایی با شیرینی، سبکی و اسیدیته قوی شناخته می‌شوند و پردازش مرطوب دانه‌های قهوه، به آشکار شدن طعم خاص آن کمک می‌کند. قهوه کلمبیا می تواند مزه بسیار دلپذیری برای یک قهوه دمی داشته باشد.

واردات قهوه از اندونزی دانلود مجموعه ۲۸۳ آیکون پرچم کشور ها و قومیت های مختلف

اندونزی یک کشور آسیایی با شرایط کوهستانی و آتشفشانی است که از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان قهوه به حساب می‌‌آید. سه چهارم قهوه تولید شده در این کشور از نوع روبوستا و یک چهارم دیگر ترکیبی از عربیکا و لیبریکا است. بیش‌تر قهوه اندونزی به شکل مرطوب پردازش می‌شود؛ یعنی پالپ دانه قهوه قبل از خشک شدن از آن جدا می‌شود و در حالی که قسمت داخلی آن تخمیر می‌شود، قسمت بیرونی کمی خیس باقی می‌ماند. قهوه اندونزی اسیدیته پایین و مطلوبی دارد و نت‌های خاکی عمیق، باعث ایجاد طعم پیچیده‌ای از آن می‌شود.

 تجار ایرانی در سال ۲۰۲۰ بیش از بیست میلیون دلار قهوه به کشور وارد کردند که این رقم، کشور ما را به هفتاد و هشتمین وارد کننده قهوه در جهان تبدیل کرد. در این سال قهوه دویست و چهلمین کالای وارداتی به خاک ایران بود. قهوه ایران از مقاصد مختلفی به کشور وارد می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • امارات متحده عربی با حدود ۸.۸ میلیون دلار
  • هند بیش از ۶ میلیون دلار
  • اندونزی ۲.۷ میلیون دلار
  • آلمان ۶۷۸ هزار دلار
  • ایتالیا ۵۸۰ هزار دلار

نحوه محاسبه تعرفه گمرکی واردات قهوه

عوامل مختلفی در تعرفه گمرکی واردات قهوه دخیل هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به کافئین موجود در قهوه، نحوه بسته بندی، عمده فروشی یا خرده فروشی آن و … اشاره کرد هزینه واردات قهوه به ایران تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد. این عوامل شامل مواردی نظیر میزان کافئین موجود در قهوه (قهوه بو نداده یا بو داده)، قهوه دانه یا چپدر شده، نحوه و وزن بسته‌بندی، فروش عمده یا خرده و… است

قهوه در سراسر جهان: برزیل
از زمانی که دانه قهوه برای اولین بار از گویان فرانسه در قرن هجدهم معرفی شد، برزیل به سرعت به بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان تبدیل شد. بر خلاف کلمبیا، که در آن اندازه مزارع به دلیل زمین های ناهموار محدود است، مزارع در برزیل می تواند بسیار زیاد باشد. بدون هیچ مرز طبیعی برای جلوگیری از گسترش، برخی از مزارع در مقیاس صنعتی با صدها یا حتی هزاران کارگر در هر یک اداره می شوند. البته این بدان معنا نیست که برزیل قهوه غیر استاندارد تولید می کند. در مقابل، تجهیزات مدرن، آب و هوای مناسب و روش های پردازش پیشرفته به معنای یک محصول با کیفیت بالا هستند.

برزیل دانه های قهوه روبوستا و عربیکا را در مناطق مختلف خود تولید می کند که بسیاری از آنها به اندازه کافی بزرگ هستند که آب و هوای متفاوتی داشته باشند. «Brazilian» به یک اصطلاح صنعتی برای ترکیب ملایم تبدیل شده است، اگرچه برزیل اکنون شروع به تولید قهوه های تخصصی نیز کرده است. بسته به منطقه، لوبیاها به صورت مرطوب یا خشک فرآوری می شوند و این یکی از عواملی است که بر طعم تأثیر می گذارد و به تشخیص لوبیاهای مناطق مختلف کمک می کند.

در اواسط قرن بیستم، موسسه برزیلی دو کافه، سهمیه‌هایی را برای صادرات قهوه تعیین کرد. متأسفانه، این تأثیر غیرقابل پیش‌بینی در کاهش کیفیت داشت، زیرا ناگهان انتظار می‌رفت که تولیدکنندگان مقدار مشخصی تولید کنند. برخی منابع همچنین معتقدند که این مؤسسه اساساً به دلایل سیاسی تأسیس شده است و کارتل ها را به جای خود صنعت قهوه ترویج می کند. این سازمان مدت‌هاست که منحل شده است و در دهه 1990، دولت جدید اصلاحات قابل توجهی را در نحوه رشد، فرآوری و صادرات لوبیا تشویق کرد که منجر به افزایش شدید کیفیت شد که تا به امروز ادامه داشته است.

در اینجا در شرکت عمده فروشی قهوه، ما طیف وسیعی از دانه های قهوه را از سرتاسر جهان با قیمت های عمده فروشی با ارزش بالا موجود می کنیم. برای اطلاعات بیشتر و مرور محدوده ما، لطفا از وب سایت ما
www.wholesalecoffeecompany.co.uk بازدید کنید.

 

واردات و ترخیص قهوه در ایران

سؤالی که ذهن بازرگانان را مشغول کرده است ممنوعیت واردات قهوه است. واردات نوشیدنی قهوه به ایران ممنوع نیست؛ اما همان‌طور که گفتیم قهوه جزو کالاهای لوکس است. واردات قهوه به کشور قبل از هر چیز نیازمند اخذ مجوزهای مربوطه است. قبل از اقدام به واردات قهوه اخذ مجوز واردات قهوه از وزارت بهداشت برای تجار الزامی است. همچنین روند واردات این کالا مشمول دریافت استاندارد نیز می‌شود.

قهوه به اشکال مختلفی از جمله دانه، پودر، قهوه سبز و خام از کشورهای اندونزی، کلمبیا، هند، اتیوپی، مکزیک، امارت و هند وارد ایران می‌شود. اما قهوه دان و صادره از دبی بیشترین میزان واردات به کشور را دارد.

همچنین قهوه عربیکا به عنوان یکی از بهترین نوع قهوه‌های وارداتی به ایران به شمار می‌رود. هر ساله واردات این نوع قهوه و دیگر قهوه‌ها از کشو ترکیه نیز با قوانین جدیدی به روز می‌شود که به مواردی مانند میزان کافئین، تعداد، نوع بسته‌بندی و وضعیت آسیب‌پذیری قهوه (خرد شده یا سالم) وابسته است. شما برای اطمینان از روند واردات و ترخیص قهوه از گمرک، نیاز به آگاهی کاملی از این قوانین و تعرفه‌های جدید الزامی دارید. روش‌ها و تجربیات متفاوتی برای ترخیص قهوه وارداتی از گمرک ایران وجود دارد؛ با این حال، شخص واردکننده باید هنگام ترخیص، علاوه بر مجوزها، ضمانت‌نامه، فاکتور حمل و نقل، فاکتور خرید و یا سوابق وابسته به تجارت مانند شرکت بازرگانی، مدارک مربوطه را نیز به همراه داشته باشد.

                  چهارشنبه - ۲۵ مهر ۱۴۰۳                                                                  Wednesday - 2024 16 October