تولید و بسته بندی قهوه در ایران 1404_ مجتبی جاهد
کشت قهوه در ایران نیازمند محیطی گرم و مرطوب، خاک حاصل خیز و توجه به نیازهای خاص گیاه است. این عوامل بر کیفیت و طعم قهوه تأثیر زیادی دارند در برخی مناطق گرم و مرطوب جنوبی مانند استان هرمزگان و بخشهایی از استان بوشهر، به دلیل شباهت آب و هوایی به نواحی گرمسیری، امکان کشت آزمایشی قهوه مورد بررسی قرار گرفته است. این مناطق دارای دمای نسبتاً پایدار و رطوبت بالایی هستند که تا حدی مناسب کشت قهوه میتواند باشد. و در صورت رعایت آنها، میتوان محصولی باکیفیت و با طعمی دلپذیر تولید کرد.