بایگانی نوشته‌ها


تولید و بسته بندی قهوه در ایران 1404_ مجتبی جاهد

تولید و بسته بندی قهوه در ایران 1404_ مجتبی جاهد

کشت قهوه در ایران نیازمند محیطی گرم و مرطوب، خاک حاصل خیز و توجه به نیازهای خاص گیاه است. این عوامل بر کیفیت و طعم قهوه تأثیر زیادی دارند   در برخی مناطق گرم و مرطوب جنوبی مانند استان هرمزگان و بخش‌هایی از استان بوشهر، به دلیل شباهت آب و هوایی به نواحی گرمسیری، امکان کشت آزمایشی قهوه مورد بررسی قرار گرفته است. این مناطق دارای دمای نسبتاً پایدار و رطوبت بالایی هستند  که تا حدی مناسب کشت قهوه می‌تواند باشد.  و در صورت رعایت آنها، می‌توان محصولی باکیفیت و با طعمی دلپذیر تولید کرد.

دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...